Waarom kiezen voor Peru Inca Reizen:

4- Wij kunnen onze klanten buiten de gebaande paden brengen, dit zijn circuits waar het massatoerisme niet bereikt, dat is de belangrijkste reden waarom we verkopen geen overvol trekkings, zoals de Classic Inca Trail, waar een quotum van 500 mensen gaan elke dag en u moeten kamperen, samen met 300 tenten op dezelfde plaats.

5- Wij hebben de beste material voor trekkings, goede kwaliteit tenten, slaapzakken, luchtbed en al onze equipment is gerenoveerd om de 2 jaar.

6- We hebben een diep respect met de lokale bevolking, betekent dit biedt hen een fair trade salaris en werkomstandigheden. We organiseren bij elke trekking en cultureel programma een dag voor een sociaal project actief met onze klanten, hebben we een lokale school te bezoeken en brengen ze wat kleren, potloden en boeken, wordt dit direct aan de kinderen gegeven met geen NGO's betrokken zijn, op deze manier hebben we zorg ervoor dat alle gaat naar hen op het moment.

1- Peru Inca Reizen is gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen. Dit betekent dat u kan kiezen het vertrekdatum van onze programmas, de route of te wijzigen van het voorgestelde programma, u reist individueel en alles hebben we tot in detail voor u verzorgd. We kunnen aan een reissuggestie net zolang schaven tot het is geworden zoals u voor ogen had.

2- We hebben Peruaanse engelstalige gidsen, dit zijn mensen van het land zelf die als geen ander hun land kennen. Zij kunnen het beste contact met de lokale bevolking hebben.

3- Kleine groepen, hebben we een duidelijk begrip dat klanten graag reizen in kleine groepen als ieder mens hebben verschillende gevoelens en voorkeuren. Om deze reden hebben wij maximaal 13 personen in elke groep op deze manier kunnen wij u een betere kwaliteit en persoonlijke reizen.

7- We hebben een duidelijk beleid van duurzaam toerisme, het minimaliseren van de impact over de natuur en het milieu. We brengen al onze rommel terug naar de belangrijkste steden voor een goede verwijdering van het afval. We maken gebruik van aluminium flessen voor het water en geen blikjes campinggas, deze twee zijn de belangrijkste vervuiling in de bergen omgeving.

8- We werken alleen met gediplomeerde gidsen, deze gidsen zijn gespecialiseerd in de lokale cultuur en hebben een grondige kennis van de ecosystemen in de bergen, voor trekking werken we samen met Peruaanse berggidsen, ze spreken meestal drie talen: Engels, Frans en Quechua dilaect van de lokale indianen.

9-We hebben voedingswaarde maaltijden tijdens onze trekkings, bieden wij een goede evenwichtige en lekkere menu's. We zorgvuldig kiezen verse en lokale ingrediënten om een ​​normale trekking te maken in een culinaire ervaring voor je.

 

“Wij hopen dat u ons land zoveel genieten als wij dat doen”

 

Peru Inca Reizen Team