Peru Inca Reizen Travel Agency

Reeds vanaf 1997 werken we voor een aantal reisorganisaties uit Europa en de Verenigde Staten. Dit in de bergen en jungle van Peru. We voerden culturele programma’s uit en deden trekking expedities in Huaraz en Cusco. Onze ervaring hierin en duizenden tevreden klanten zijn de beste garantie dat we u de beste avonturentocht of conventionele vakantie in Peru, ons vaderland, aanbieden. We zijn erg trots op ons land en we houden ervan de reizigers het meest authentieke Peru te laten zien.

Dat is de reden waarom wij uitsluitend werken met Peru als bestemming. Omdat we rechtstreekse touroperators zijn, kunnen we u de beste attracties van ons land aan de beste prijs aanbieden. Bovendien werkt ons bedrijf enkel met lokale mensen. We bieden hen een eerlijk loon waarmee ze hun leven in de hoge bergen of de jungle regio kunnen verbeteren. Wanneer dit mogelijk is blijven we weg van de gebaande paden. Dit betekent geen nep ervaringen maar echt contact met de plaatselijke culturen.

Zelfs als u wilt een familie-uitstapje een avontuurlijke reis of een complete conventionele tour in Peru doet, zal Peru Inca Reizen zijn uw partner en u helpen om de beste holiday vakantie van uw leven het ontwerp, op basis van uw specifieke interesse en speciaal naar uw budget want wij bieden onze klanten 3 verschillende reisformules: Individuele reizen, groepsreizen en prive-familie reizen, deze laatste optie geeft u de kans om alleen tedelen met uw familie een eigen programma in Peru.

Onze prijzen zijn altijd inclusief persoonlijke hulp aan de reizigers, omdat zij aankomen in Peru luchthaven en afwerking alleen wanneer we je terug te brengen om uw vlucht te nemen naar uw land. Peru Inca Reizen en zijn partner bedrijf X-treme Peru Travel zijn veruit de beste optie die u had voor uw volgende vakantie naar Peru. Mogen contact met ons op, indien u vragen hebt of vraag meer informatie over onze programma's en reisformules.

Voor individuele en groepen hebben we basisprogramma's, voor de speciale maatwerkreizen, moet u uw gedetailleerde vragen aan uw eigen programma en prijs te maken. Voor groepen sturen wij u een speciale prijs afhankelijk van de grootte van de groep, de vertrekdatum en het gekozen programma.

 

Peru Inca Reizen Team.