Lima City Tour / Nederlands

Deze excursie biedt de beste combinatie van de verschillende attracties in Lima en haar drie historische perioden: pre-Spaanse, koloniale en eigentijds. In Lima, waren er verschillende pre-Columbiaanse culturen Welke zijn gedateerd duizenden jaren terug. Lima was onderdeel van het Inca-rijk gesticht door was tot de Spanjaard Francisco Pizarro op de 18 eeuw, van januari 1535.

Ancestral LIMA: We beginnen onze tocht met een panoramisch uitzicht over de "Pucllana Piramide" een prachtige ceremoniële en archeologische centrum gebouwd in de 4e eeuw na Christus en overwegen "Sacred Village" door de Inca's. De Viceroyalty van Peru was het belangrijkste van het Spaanse Rijk en Lima was de hoofdstad.

Koloniaal Lima: We bezoeken het historische centrum van Lima, waar, U zult genieten van meer dan vijftig monumenten en Koloniale stichtingen s, zoals de Paseo de la República, het San Martín Plein, de Grote Markt, de regering Palace, het aartsbisschoppelijk paleis, de kathedraal basiliek, en de gemeenteraad Palace onder andere.
We bezoeken het MUSEUM VAN DE CENTRALE Reserve Bank *, waar zullen we bewonderen de "Schatten van Peru" collectie, een fijne selectie van voorwerpen van goud, keramiek en textiel uit de pre-Columbiaanse verschillende culturen. We bezoeken de monumentale Convent van San Francisco, die de grootste verzameling van religieuze kunst in Amerika verschijnt. Zal onze hoogtepunt het bezoek van de ondergrondse gewelven, bekend als 'catacomben' of Catacombs.

HEDENDAAGSE LIMA: We bezoeken de traditionele woongebieden van Lima, zoals The Olive Grove van San Isidro, Miraflores en Larco maart
* Museum van de "Centrale Bank" is gesloten voor het publiek op zaterdag en zondag middag. De hele dag gesloten op maandag.

Tour Inclusief:

• Tweetalig Spaans - Engels dienst
• Officiële gids
• Entree tickets voor musea en attracties.
• Toeristische transport met professionele chauffeur.
• Bussen met verzekeringen.
• Pick up van hotels in Miraflores, San Isidro, of Lima.

Passagiers Pick-up beleid:

• Moet Passagiers wachten in de lobby van de Volgens hun hotel in de starttijden op tournee onze tijd's schema.
• Voor het reguliere tours, pick-up tijd worden verlengd door hond tot 15 minuten na de tijd van de huidige Scheduled pick-up. Vertrektijd: 09:15. Duur: 3 1 / 2 uur